Atașamente

Platforma de management online iBee pune la dispoziţia clienţilor posibilitatea de a încărca în sistem diferite fişiere relevante pentru activitatea acestora atăt în contextul entităţilor cât și liber încărcate.

Fișierele încărcate in sistemul iBee pot fi consultate împreună cu informațiile disponibile despre acestea pe pagina principala Atașamente.

atasamente-dashboard
Numele și dimensiunea fișierului, autorul încărcarii în sistem, contextul in care s-a încărcat cât și o miniatură este afișat pentru fiecare element.

Încărcare fișiere

atasamente-facturi-furnizor-in-contextÎncărcarea fișierelor se realizeaza de cele mai multe ori din contextul unor entități de sistem (ofertă, comandă, factură furnizor, etc.) deoarece după incărcarea acestora se realizeaza automat și atașarea, relaționarea acestora la entitatea de context.
Fişierele pot fii incărcate unul câte unul, sau mai multe folosind tasta CTRL pentru a le selecta.

Odată încărcat un ataşament în cadrul unei entităţi se crează un link catre zona de ataşamente, unde utilizatorul le poate vizualiza sau şterge.

Entităţile ce conţin ataşamente sunt semnalizate cu iconiţa de ataşament in lista de documente si pot fi filtrate dupa acest criteriu. Un exemplu bun in acest sens pot fi facturile de furnizori cu documentele in PDF sau scanate atașate.

atasamente-facturi-furnizor

Odată încărcat un fişier în iBee acesta va fi disponibil pentru transmitere pe mail din orice zona a platformei.

O altă funcţionalitate a fişierelor ataşate, şi aici ne referim la cele încarcate în contextul unui articol, este ataşarea automată în formatele de ofertă cu imagini în miniatură sau mari în format PDF.

atasament-exemplu-oferta

Atașare fișiere deja încărcate

În situaţia în care se doreşte ataşarea în contextul unei entităţi a unui fişier deja încărcat în iBee se selectează funcţia Ataşament existent.

Rămânănd la exemplul anterior privind atașarea pozelor la articole, putem folosi funcționalitatea de atașare poze existente în cazul produselor similare.

atasament-produse-existente-umbrela